marți, 24 martie 2009

Sistem ecologice pentru izolarea fatadelor

Introducere

Punctul de plecare în obţinerea unei clime sănătoase în locuinţă îl constituie utilizarea unor materiale de construcţie, care satisfac criteriile de confort şi asigură o climă sănătoasă în casă.

Termosistemul GUTEX - fiind un sistem ecologic compus dintr-o placă izolantă din fibre de lemn, unistratificată, omogenă, şi din elemente de tencuială – corespunde acestor cerinţe în cea mai mare măsură.

Materialele naturale de mare valoare, aspectul şi aplicabilitatea eficientă pe măsură asigurate de avizul tehnic, sunt garantul siguranţei la care se aşteaptă prelucrătorul şi/sau constructorul de la un sistem compozit de izolare termică.


Avantaje

1. Proprietăţi de izolare termică
Capacitate de conducere a căldurii (valoare nominală) variind între 0,039 şi 0,043 W/mK, combinată cu o capacitate înaltă de înmagazinare a căldurii de 2100 J/kg economiseşte energie pentru încălzire pe timp de iarnă şi pentru răcire pe timp de vară.

2. Rezistenţă la şoc
Sinergia dintre placa suport pentru tencuială rezistentă la compresiune şi o compoziţie puternică a tencuielii de 8 mm asigură o rezistenţă înaltă la şoc a acestor termosisteme.

3. Flexibilitate
Varietatea formatelor de plăci suport pentru tencuială acoperă toate domeniile de aplicaţii.

4. Eficienţă
Datorită structurii unistratificate, omogene a plăcilor, pot fi executate pachete izolante de până la 160 mm într-o singură etapă de lucru. Fixarea - de exemplu cu scoabe din oţel inoxidabil – permite o montare rapidă şi cu costuri favorabile, direct pe structura portantă.

5. Diminuarea tensiunii
Spectrul ideal al densităţii brute de160 -190 kg/m3 a plăcilor şi secţiunea transversală unistratificată, omogenă a acestora permit diminuarea optimă a tensiunii cauzate de diferite mişcări.


6. Protecţie fonică
Criteriile înalte privind protecţia fonică sunt îndeplinite fără nicio problemă, datorită construcţiilor cu costuri reduse cu o atenuare fonică de până la 54 dB. (Vezi expertizele de protecţie fonică)

7. Protecţie anti-incendiară
Construcţiile de lemn sunt executabile până la clasa antifoc de F90-B. (Vezi verificarea respectării măsurilor de protecţie anti-incendiară).

8. Climă de locuit
Deschis la difuziune, regulator de umezeală, ecologic fără restricţii - acestea sunt premisele care stau la baza unei clime sănătoase şi plăcute în locuinţă.


9. Garanţia sistemului
prin avizul tehnic Z-33.47-660, Z-33.47-1105 şi Z-33.43-942


10. Experienţă
În calitate de primul producător european al plăcilor fibrolemnoase de esenţă moale, am transpus experienţa noastră acumulată de-a lungul celor peste 75 de ani de activitate în aceste suporturi pentru tencuieli.


Detalii: http://www.naturalpaint.ro/sisteme-de-izolatii/sistem-de-izolare-fatade-gutex.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu