vineri, 9 septembrie 2011

Termoizolatii din fibre de canepa...daca se mucegaieste izolatia???


O intrebare frecvent intalnita de echipa Naturalpaint. Avand in vedere ca vorbim de o termoizolatie din fibre naturale, intrebarea venita din partea clientilor, este si de inteles.

Am decis, ca de aceasta data sa facem public adevarul: termoizolatia de canepa marca Thermo-Hanf, nu se mucegaieste.

Termoizolatia din fibre de canepa Thermo-Hanf a fost examinată în cadrul licenţelor de construcţie, în conformitate cu EN ISO 846

In urma testului, materialul a obtinut scorul de top de "0"- adica nu exista sanse ca in materialul Thermo-Hanf sa apara sporii de mucegai - potrivit DIBT (Institutul German de Tehnologii in Constructii).

Astfel clientii din Germania, Romania si de pretutindeni pot sa stea linisiti: termoizolatia preferata de multi nu se mucegaieste si asigura, in continuare o termo- si fonoizolatie eficienta, egalizand in acelasi timp umiditatea din incapere- caracteristica naturala a materialelor termoizolatoare din fibre de canepa si lana de oaie.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati siteul: http://naturalpaint.ro/termoizolatii/91-izolatii-de-canepa-pentru-mansarde-pereti-si-podele-thermo-hanf-premium.html

sau nu ezitati sa ne contactati pentru consultanta GRATUITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu