luni, 21 februarie 2011

De unde provin tiglele noastre ceramice ?

Prezentare firme: Jacobi Tonwerke GmbH și Walther Dachziegel GmbH, Germania

Scurt istoric:

Începând cu data de 1 iulie 2005 firmele Jacobi Tonwerke GmbH și Walther Dachziegel GmbH aparțin grupului de firme Jacobi, sub conducerea fraților Helmuth și Klaus Jacobi. Doi fabricanți moderni și-au unit forțele pentru a deveni o prezență activă în branșa de țigle de acoperiș de pe întregul teritoriu al Germaniei.


Cu circa 480 de angajați, 3 locații de producție și o cotă de 10 % din piață grupul german face parte din topul categoriei afacerilor de talie medie a branșei. Cu 150 de ani de existență pe piață și o continuitate neîntreruptă a tradiției familiale intreprinderea a ajuns la cea de a cincea generație de proprietari. Helmuth și Klaus Jacobi cârmuiesc firma spre succes în aceste vremuri dificile când se anunță mai degrabă modificări în privința concernelor și apariția investitorilor străini decât vești pozitive despre firme. Dar nu și în cazul grupului de firme Jacobi.

Locuri de muncă sigure, pe termen lung aparțin gândirii întreprinzătoare. Aproximativ 480 de angajați ai celor trei facilități de producție contribuie zilnic la producția de țigle de acoperiș la cele mai înalte standarde de calitate. Cu o ofertă de 20 de modele de țigle ceramice și peste 25 de nuanțe de culori, grupul de firme Jacobi oferă architecților, constructorilor de acoperiș, dulgherilor și comercianților de materiale de construcții o gamă foarte bogată de produse.

Fiind furnizor de linii complete de produse, această paletă bogată cuprinde toate soluțiile de detaliu, începând de la coamă și până la jgheab, și toate acestea într-o calitate tradițională germană, firma oferind 30 de ani garanție atât pentru țiglele de bază, cât și pentru acesoriile ceramice și neceramice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu