marți, 19 octombrie 2010

Seminar practic Izolare cu canepa


Invitaţie


Firma Naturalpaint și Asociația Greenitiative au plăcerea să vă invite sâmbată, 30 octombrie 2010, între orele 9.00 – 16.00, la primul seminar dedicat


Izolaţiei cu cânepă,


marca Thermo-Hanf, produsă de firma germană Hock.

Evenimentul va avea loc la sediul Asociaţiei Greenitiative din Mogoşoaia, str. Ariei nr. 2E.

Declarat în 2006 „produsul eco al anului” de prestigioasa Grand Designs Magazine din Marea Britanie, Thermo Hanf a obţinut numeroase certificări care atestă calităţile sale de material izolator natural, cu bilanţ pozitiv în ceea ce priveşte dioxidul de carbon.

Seminarul pe care vi-l propunem va fi coordonat de Dnul Bernd Rehberger, de la Hock GmbH (Germania) si este adresat tuturor celor interesaţi să se informeze despre materiale de izolare noi şi ecologice: arhitecţi, reprezentanţi ai mediului academic din domeniul construcţiilor civile, ai firmelor de construcţii.

Nu în ultimul rând, invităm la acest eveniment pe toti cei care doresc să construiască o casă eco.

Pe lângă informaţiile teoretice şi demonstraţia practică având ca subiect izolaţia de cânepă, va avea loc şi o prezentare a proiectului de green building al Asociaţiei Greenitiative de la Mogoşoaia. Puteţi afla cu această ocazie cum puteţi alege o tâmplărie de lemn stratificat bună, cum se realizează un acoperiş verde, cum se poate instala o pompă de căldură sau un şemineu foarte eficient energetic, etc..

Taxa de participare la acest eveniment este de 150 RON şi include un prânz pregătit special pentru această ocazie de partenerul Asociaţiei Greenitiative, „Papa la Şoni”.

Numărul participanţilor fiind limitat la 25, vă rugam să aveţi amabilitatea să ne confirmaţi participarea până cel târziu la data de 26 octombrie 2010.

Vă stau la dispozitie pentru alte detalii şi informaţii legate de eveniment:

Felicia Ienculescu-Popovici, feliciaip@greenitiative.ro ,tel. 0744 485 972 şi

Lukacs Lehel-Elek, office@naturalpaint.ro, tel.0745 485 966


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu