marți, 26 mai 2009

Impresii dupa evenimentul "Vopsele ecologice- demonstratie practica 2009"

Saptamana trecuta Vineri, 22 Mai 2009, Naturalpaint, in parteneriat cu Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi, a organizat o demonstratie practica la sediul RoGBC din Bucuresti.

Seminarul s-a dovedit a fi unul foarte interesant pentru participanti, si a devenit un atelier de lucru interactiv si energic, plin de discutii si incercari.

In prima faza au fost prezentate trasaturile, compozitia si avantajele vopselurilor naturale marca Kreidezeit, dupa care s-a discutat si despre utilizarea acestora la diverse lucrari.

Care sunt ingredientele vopselelor ecologice? Care e diferenta intre o vopsea sintetica/ vopsea lavabila si o vopsea naturala, ecologica? Din ce surse sunt extrase ingredientele vopselurilor naturale? Sunt potrivite si pentru camera copilului? Cum se aplica aceste produse? .....


...Sunt numai cateva intrebari despre care s-a vorbit Vineri...


Participantii au fost incantati ca exista acum si in Romania vopsele ca re sunt o alternativa viabila la vopselurile sintetice- produse care nu dauneaza mediului (sunt extrase din surse regenerabile), pe parcursul productiei nu se consuma foarte multa energie, iar produsul final nu afecteaza sanatatea muncitorilor, si nici sanatatea locuitorilor.

Si foarte important: in urma unei vopsiri sau renovari, resturile de vopsea pot fi aruncate la gunoi fara probleme- acestea nu sunt deseuri toxice.

Pana la urma, seminarul a dovedit a fi un succes, iar datorita interesului in crestere, vor urma si alte evenimente de acest gen...

Mai multe poze despre acest eveniment:

Detalii despre produsele prezentate pe siteul http://www.naturalpaint.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu