sâmbătă, 1 august 2009

Impresii: Universitatea de vara Sibiu 2009

In data de 23 iulie 2009, la invitatia D-rei arh. Cora Marginean, Naturalpaint a participat la cea de-a 9 - a editie a Universitatii de vara Sibiu, dedicata studentilor de la arhitectura, peisagistica, urbanism, arte plastice de la universitati din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea.


Proiectul era organizat de ATU si OAR Sibiu -Valcea, impreuna cu Primăria Municipiului Sibiu si Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu Bucureşti si finantat de OAR prin Fonduri pentru proiecte culturale din Timbrul de arhitectură.

GANDESTE SPRE VIITOR.
GANDESTE VERDE.

Anul acesta tema principala a Universitatii de vara din Sibiu era arhitectura verde, arhitectura durabila, editia din acest an purtand titlul: "GANDESTE SPRE VIITOR . GANDESTE VERDE." - arhitectura inteligenta – concepte inovatoare pentru arhitectura viitorului



In perioada 20-31 Iulie, studentii de la arhitectura au participat la seminarii despre : arhitectura durabila, energii alternative, despre regenerarea urbana dar si despre materiale ecologice pentru constructii.




Firma noastra a fost prezenta Joi, 23 Iulie, cand dupa o scurta prezentare a produselor naturale comercializate, studentii au avut parte de un seminar practic, unde au avut sansa de a incerca vopselurile si pigmentii Kreidezeit.














































































Iata cateva dintre capodopere: :)